Saskia Koehler

Saskia Kohler gediplomeerd paraveterinair

Tijdens mijn opleiding heb ik al stage gelopen bij Dierenkliniek Erasmusplein. Toen ze mij in 2011 vroegen om het team te komen versterken heb ik meteen ja gezegd. Meestal ben ik er op woensdag, donderdag en vrijdag. Tot 2021 heb ik het gecombineerd met mijn werkzaamheden bij het kattenhotel. Samen met mijn Bengaalse katten Elijah en Dotje woon ik vlak bij de praktijk ook in Moerwijk. In mijn vrije tijd ben ik teamcaptain bij mijn badminton vereniging waar ik graag een competitief shuttletje sla. Verder ben ik altijd in voor een uitje, etentje, filmpje of weekendje weg. Gezelligheid kent geen tijd.

Manon Alsemgeest

Manon Alsemgeest dierenarts assistent

In 2012 ben ik op maandag en dinsdag komen werken bij de kliniek. Samen met mijn vriend en 2 zoons wonen wij in Pijnacker. Ook hebben wij twee katten genaamd Lilo en Stitch. In mijn vrije tijd hou ik van taarten bakken en knutselen.

Daisy

Na mijn geslaagde stage als invaller ben ik sinds Juli 2022 blijven werken bij de kliniek. Sinds januari 2023 zit ik vast in het team en werk vooral op de dinsdag, woensdag en donderdag.
Ik woon in Leiden samen met mijn 2 honden, 2 katten, konijn en vogels. Ook heb ik een paard waar ik vaak en graag naar toe ga.

Juliet

Ik zal mijn even voorstellen ik ben Juliet en sinds januari 2022 werkzaam in de praktijk. Je kunt me hier tegen komen op de maandag en vrijdag. Hiervoor heb ik mijn eindstage afgerond in de praktijk in 2020. Zelf heb ik een hond thuis waar ik graag lange wandelingen mee maak ik het bos. Ook heb ik een heel knap paard waar ik elke dag met plezier heen ga. Al van kleins af aan heb ik dieren om me heen ik vind het dan ook enorm leuk dat ik hier een beroep van heb kunnen maken. Ik ben naast paraveterinair ook werkzaam in een trimsalon en heb hier ook mijn diploma’s in behaald. Dus voor vragen over de vacht van uw hond kunt u altijd bij mij terecht.